25 oktober 2021 _

Commissioning Parabolic Trough Test Facility with Molten Salt as Heat Carrier

25 oktober 2021 _

In opdracht van YARA International hebben wij een gesmolten zout productie unit ontwikkeld. Yara is partner van de projectgroep (DLR, TSK Flagsol, Rioglass, Steinmüller Engineering, eltherm en RWE) die de installatie gebruiken voor hun gezamenlijke project in Portugal.Onze installatie heeft in oktober 2021 in Évora (Portugal), 55.000 liter gesmolten zout geproduceerd. Ondertussen hebben ze de testfaciliteit met het door onze installatie geproduceerde zout opgestart. Klik hier voor de link naar het artikel op de website van DLR.

In opdracht van YARA International hebben wij een gesmolten zout productie unit ontwikkeld. Yara is partner van de projectgroep (DLR, TSK Flagsol, Rioglass, Steinmüller Engineering, eltherm en RWE) die de installatie gebruiken voor hun gezamenlijke project in Portugal.

Onze installatie heeft in oktober 2021 in Evora (Portugal), 55.000 liter gesmolten zout geproduceerd. Ondertussen hebben ze de testfaciliteit met het door onze installatie geproduceerde zout opgestart.

Klik hier voor de link naar het artikel op de website van DLR.